لیست شعب پرداخت خسارت امید
از طریق این بخش می توانید لیست شعب پرداخت خسارت بیمه امید در کل کشور را مشاهده کنید.
مشاهده لیست
در مورد امید بیشتر بدانید
معرفی انواع بیمه مسئولیت بیمه امید : 1ـ بیمه تمام خطر پیمانکاران (Contractor’ S All Risks )
به موجب این بیمهنامه طرحهای عمرانی و ساختمانی مانند پروژههای احداث واحدهای مسکونی، تجاری ـ راهآهن، فرودگاه، جاده، پل، سد، ساختمان کارخانهها و نیروگاهها، شبکههای فاضلاب و غیره تحت پوشش قرار میگیرند. مدت بیمه از زمان تخلیه مصالح در محل اجرای پروژه شروع و تا اتمام آن و تحویل کار به کارفرما ادامه دارد. علاوه بر آن یک دوره نگهداری نیز مطابق پیمان میتواند تحت پوشش قرار گیرد .همچنین پوشش بیمه ایی مسئولیت مدنی در قبال اشخاص ثالث (TPL ) در بخش دو این بیمه نامه پیش بینی شده است.
تحت این بیمهنامه ساختمانهای موقت، تجهیزات و ماشین آلات ساختمانی، مجاور و مسئولیت در قبال اشخاص ثالث نیز میتواند تحت پوشش بیمهای قرار گیرد .
2ـ بیمه تمام خطر نصب (Erection All Risks)
به موجب این بیمهنامه عملیات نصب ماشینالات و تجهیزات واحدهای صنعتی، تولیدی و خدماتی از قبیل توربینها، ژنراتورها، دیگهای بخار، کمپرسورها، موتورهای دورن سوز، ترانسفورماتورها، مبدلها، ماشین ابزار، همچنین دستگاههای چاپ و ماشین آلات کاغذسازی و نساجی، خطوط هوایی انتقال نیرو، خطوط لوله، مخازن و پلهای فلزی تحت پوشش قرار میگیرد. پوشش بیمهای از زمان تخلیه تجهیزات و ماشینالات در محل اجرای طرح شروع و در کلیه مراحل نصب، آزمایش و راهاندازی و نگهداری ادامه دارد. پوشش مسئولیت مدنی در قبال اشخاص ثالث ( TPL ) نیز در بخش دو این بیمهنامه پیشبینی شده است .
3ـ بیمه ماشین آلات و تجهیزات پیمانکاری (Contractor’ S Plant &Machinery)
این نوع بیمهنامه ماشینآلاتی را که فاقد شماره انتظامی هستند و معمولاً برای کار در پروژهها از آنها استفاده میشود، تحت پوشش قرار میدهد. برای مثال میتوان از ماشین آلات ساختمانی ـ راهسازی مانند لودر، بولدوزر، گریدر، بیل مکانیکی، غلطک، تاور کرین و جرثقیل نام برد. این نوع بیمه از انواع بیمههای تمام خطر میباشد که به جز چند استثناء که در شرایط عمومی بیمهنامه قید گردیده تقریباً هر نوع خسارت ناگهانی را جبران مینماید .
4ـ بیمه شکست ماشین آلات (Machinery Breakdown)
در قالب این بیمهنامه کارخانهها و موسسات میتوانند ماشینآلات، تاسیسات و تجهیزات مکانیکی و دستگاههای خود را در مقابل هر گونه زیان و خسارت فیزیکی ناگهانی و غیر قابل پیشبینی وارده به مورد بیمه و همچنین خسارات ناشی از مواد یا قطعات معیوب، انجام غیر صحیح کار، عدم مهارت، بیدقتی، کمبود آب در دیگهای بخار، انفجار فیزیکی، از هم جدا شدن اجزاء در اثر نیروی گریز از مرکز، اتصال کوتاه طوفان و … بیمه نمایند .
5ـ بیمه تجهیزات الکترونیکی (Electronic Equipment)
بیمه تجهیزات الکترونیکی یک نوع پوشش ویژه برای دستگاههای الکتریکی و الکترونیکی از جمله لوازم پزشکی و آزمایشگاهی، کامپیوتر و سیستمهای داده پردازش، تجهیزات ارتباط از راه دور انواع ماشینهای اداری و … میباشد این بیمهنامه خسارات وارده به انواع تجهیزات الکتریکی را بجز عللی که صراحتاً در شرایط عمومی بیمهنامه استثناء شده است را جبران مینماید .
خطرات ناشی از تصادم، نوسانات برق، سقوط، جابجایی، آتشسوزی، زلزله، طوفان، سیل و … تحت پوشش این بیمهنامه قرار دارد .
6ـ بیمه ریسکهای تکمیل شده ساختمانی (Engineering completed Risks)
صاحبان و متصدیان سازههای مهندسی اغلب خواهان پوشش جامع برای جبران خسارتهای وارده پس از تکمیل سازه و شروع بهرهبرداری از آن هستند. لذا ارائه بیمهنامههایی مانند بیمه مهندسی سازههای تکمیل شده میتواند نیاز این گروه از بیمهگذاران را برطرف سازد .
7ـ بیمه فساد کالا
هدف از این نوع بیمه جبران خسارت کالاهای فاسد شدنی است که در سردخانهها انبار میشوند. در این بیمهنامه خسارت وارده به کالاهای بیمه شده موجود در سردخانه بر اثر خسارت وارده به کالاهای بیمه شده موجود در سردخانه بر اثر خطرات تحت پوشش بیمهنامه از جمله شکست و از کار افتادن دستگاههای سردکننده که منجر به افزایش یا کاهش درجه حرارت سردخانه یا خالی شدن ناگهانی مایع خنک کننده و یا عمل نکردن برق اضطراری سردخانه و در نتیجه تغییر درجه حرارت در محیط سردخانه گردد را تحت پوشش قرار میدهد .
8ـ بیمه اعتباری :
بر اساس این بیمهنامه مؤسساتی که کالا و محصولات خود را بصورت اقساطی به فروش میرسانند و همچنین بانکها و مؤسساتی که دارای مجوز بانک مرکزی هستند و تسهیلات مالی در اختیار مشتریان خود قرار میدهند در برابر خطر عدم وصول مطالبات تحت پوشش قرار میگیرند .
دیدگاهتان را بنویسید